Restylen en spotrepair

Heeft een kleine schade aan uw auto? Dan is het goed mogelijk dat wij deze kunnen herstellen d.m.v. restylen of spotrepair. Met deze moderne reparatietechnieken kunnen wij kleine schades onzichtbaar wegwerken voor een heel beperkt bedrag. Wij hebben deze speciale technieken doormiddel van scholing, apparatuur en vooral ook door het veel uit te voeren geheel eigen gemaakt.

Restylen

Deze techniek wordt ook wel uitdeuken zonder spuiten genoemd. Door middel van het verdelen van de rek welke in een plaatdeel ontstaat door een deuk worden deukjes weg gehaald. Dit wordt gedaan op twee verschillende manieren.

De eerst methode is door lange stokken in allerlei soorten formaten. Dit kan alleen als het mogelijk is met een stok op de plek van de deuk te komen. De tweede methode is door middel van een lijm techniek waarbij een kleine pylon op de deuk wordt geplakt welke door een speciaal apparaat op wordt getrokken.

Bij restylen is het van groot belang dat de lak niet aangetast is. Indien dit wel het geval is dan zou de lak verder open kunnen barsten waardoor vocht op het plaatmateriaal in kan werken en kan gaan corroderen.

Spotrepair

Voor het verwijderen van krassen en klein andere beschadiging op een hoek of randje is spotrepair vaak de oplossing. Bij spotrepair wordt een klein stukje van een onderdeel gespoten waardoor de reparatie veel goedkopere is dan de conventionele werkwijze.

U bent van harte welkom om bij ons langs te komen voor een geheel vrijblijvend, gratis maar vooral eerlijk advies!