Autoschadeherstel

Sinds 1945 repareert Autoschadebedrijf Hamers schades aan alle merken voertuigen. Wij repareren vakkundig en volgens de modernste technieken. Wij beschikken over een eigen plaatwerkerij, spuiterij en de apparatuur om deze technieken uit te kunnen voeren. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in zowel cosmetische–, als technische schades, ruitherstel en antiroest behandelingen.

Wij zijn aangesloten bij de FOCWA als FOCWA Eurogarantbedrijf. Dit betekent dat wij 4 jaar garantie geven op herstelwerkzaamheden. Wij zijn erkend door Stichting FOCWA Garantiefonds. Dat is belangrijk, met name als het gaat om vakmanschap, service, snelheid en de oplossing van geschillen.

Wij zijn door Stichting Duurzaam Repareren gecertificeerd. Wij gaan bewust om met ons milieu, dit vinden wij erg belangrijk. Onze producten worden op een milieuvriendelijke manier hergebruikt. Bumpers worden door een speciaal bedrijf opgehaald om omgesmolten te worden tot onder andere paaltjes, papier en karton worden gescheiden en thinner wordt geregenereerd. Sinds jaar en dag spuiten wij met water gedragen lakken, wij waren een van de eersten in Nederland.

U kunt ook bij ons terecht wanneer u de schade uit eigen portemonnee moet betalen, wij bespreken dan met u de mogelijkheden. Wij maken graag kosteloos een geheel vrijblijvende offerte.

Ook op gebied van alternatieve reparatie technieken is Autoschadebedrijf Hamers gespecialiseerd en beschikken wij over de juiste apparatuur. Zo beheersen wij bijvoorbeeld de techniek om koplampen te herstellen bij schade en reconditioneren wij gecorrodeerde koplampen. Een koplamp vervangen is erg prijzig en in veel gevallen is reparatie mogelijk. Tevens restylen we deukjes en poetsen wij voertuigen met professionele apparatuur, waardoor deze weer in showroomstaat verkeren.

Wij vinden het belangrijk dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt aan de schade van uw voertuig. Bij reparatie bieden wij leenauto’s, -fietsen, haal- en brengservice van u en/of uw auto aan.

Bij Autoschadebedrijf Hamers bestaat onze kernactiviteit uit hoogwaardig schadeherstel waarbij gebruik wordt gemaakt van alle nieuwe technieken. Om dit te waarborgen investeren wij voortdurend in scholing, materiaal en equipment.