Caravanschadeherstel

Ook met uw caravan bent u bij Autoschadebedrijf Hamers aan het juiste adres of het om schadeherstel, aankoopkeuring of onderhoud gaat. Autoschadebedrijf Hamers heeft de kennis en materialen in huis om u vakkundig en klantvriendelijk te helpen.

carava5

Kleine schades aan caravans en campers worden door de toepassing van Profile Repair® perfect én betaalbaar hersteld. Het herstel van kleine beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan caravans en campers was tot voor kort tijdrovend en daardoor relatief kostbaar. Dat kwam omdat in veel gevallen delen van de buitenwand vervangen moesten worden.

De Profile Repair®-techniek is echter een uitgekiende methode om (kleine) deuken in caravan- of camperwand snel, perfect én onder garantie te herstellen, zonder vervanging van het plaatwerk! De Profile Repair®-methode is bovendien erkend door verzekeraars.

De schadeplekken, zoals scheuren, gaatjes en deuken, worden bewerkt met behulp van een speciale mal, die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de caravan. De mal wordt vacuüm gezogen en daarna wordt de schadeplek behandeld en gespoten. Het resultaat ziet er perfect uit. Van de schade is helemaal niets meer te zien! Profile Repair® is in heel Europa gepatenteerd. Gerenommeerde onderzoeksinstituten hebben deze techniek grondig getest en goedgekeurd. Bovendien wordt de methode ondersteund door caravanverzekeraars. Want het resultaat is puntgaaf en kostbare vervanging door nieuw plaatwerk is helemaal niet nodig. Dat bespaart dus honderden euro’s. Bovendien duurt een reparatie met behulp van Profile Repair® maar enkele dagen.

Als de schade te groot is of geheel niet geschikt voor Profile Repair® dan bent u bij Autoschadebedrijf Hamers ook aan het juiste adres. Onze vakkundigheid stekt ver en zo is herstel van de meest gecompliceerde schades geen punt voor de vakmensen van Autoschadebedrijf Hamers.