Hulp bij schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje en gelukkig overkomt een autoschade u niet elke dag! Bij Autoschadebedrijf Hamers helpen wij u graag van A tot Z, wij nemen u graag alle beslommeringen uit handen.

Wanneer u naar ons toe komt met uw auto, regelen wij direct alles voor u. Zo helpen wij u bij het invullen van het schadeformulier en nemen wij samen met u contact op met uw verzekering. Wat voor u gelukkig geen dagelijkse kost zal zijn is dat voor ons wel, waardoor u met onze hulp snel weer op weg bent.

Indien er een tegenpartij bij de autoschade betrokken is moet u samen met de tegenpartij de voorkant van een officieel schadeformulier invullen, waarna u deze scheidt en ieder een eigen exemplaar behoudt. In dit geval vragen wij u uw exemplaar naar ons mee te nemen, zodat wij u kunnen helpen met het invullen van de achterzijde. Uiteraard mag u ook samen met de tegenpartij naar ons toe komen, dan helpen wij met invullen van het volledige formulier.

Indien het om een eenzijdige schade gaat, hebben wij geprinte schadeformulieren voor u, welke wij volledig samen met u in kunnen vullen. Ook vragen wij u het kentekenbewijs (tegenwoordig is dit een kaartje) en uw groene kaart mee te nemen. De groene kaart wordt tegenwoordig vaak per mail verstuurd waardoor deze niet meer groen maar wit zal zijn.

Wij zijn u graag van dienst!