De werkplaats

In ons bedrijf wordt gewerkt met jaarlijks gecontroleerde en certificeerde apparatuur volgens de wettelijke eisen. Dit doen wij natuurlijk niet alleen vanwege de wettelijke eis maar zeker net zo belangrijk is dat ons team met de beste en veiligste apparatuur werkt om uw auto of caravan in perfecte staat aan u af te kunnen leveren. Voor uw veiligheid wordt er tegenwoordig met de meest uiteenlopende staalsoorten gewerkt waarvoor andere kennis en apparatuur vereist is. Autoschadebedrijf Hamers heeft dit alles in huis.

Ons team is goed geschoold en jaarlijks worden er nieuwe cursussen gedaan, waardoor nieuwe kennis verworven wordt en worden reeds behaalde cursussen opgefrist. Hiervoor worden branchegericht cursussen gegeven door de opleidingsinstituten voor de carrosseriebranche. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de diverse las- en spuitopleidingen. Zo kan ons team elke nieuwe of oude auto of caravan gemaakt van alle soorten materiaal, dus ook die van u, op de juiste manier behandelen. Ook vinden wij het belangrijk de kneepjes van het vak aan een nieuwe generatie door te kunnen geven waarvoor onze gecertificeerde leermeester altijd een leerling begeleid.

Natuurlijk leven wij ook de milieueisen zeer nauwkeurig na. Onze kleinkinderen moeten immers ook nog steeds kunnen genieten van de wereld zoals wij dat doen. Wij spuiten met het watergedragen lakkensysteem van Glasurit al vanaf dat dit systeem bestaat. Dit zorgt voor een milieubewuste omgeving. Natuurlijk is dit niet het enige wat wij voor het milieu doen of hebben gedaan, maar het is wat ons betreft wel een goed voorbeeld.