Occasions Voorschoten vindt u bij het zusterbedrijf van Autoschade Hamers

De beste occasions in Voorschoten vindt u bij ons zusterbedrijf Vak garage Hamers. Wij zijn merk-onafhankelijk, waardoor u in onze showroom veel verschillende merken auto’s kan vinden. Er is dus voor iedereen wel een auto te vinden. Wilt u dus een goedlopende, niet te dure occasion? Dan bent u bij ons zusbedrijf zeker aan het juiste adres. Ondanks dat wij een hele grote keuze occasions Voorschoten hebben, is er een kans dat uw gewilde auto er helaas niet tussen staat. Bel ons dan gerust, wij helpen u graag verder.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 071-5612266 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bekijk direct onze occasions

Betrouwbare occasions Voorschoten

Bent u op zoek naar goede, betrouwbare occasions in Voorschoten? Kom eens naar ons bedrijf in Voorschoten. Het aanbod bij ons zusbedrijf bestaat uit betrouwbare, gebruikte auto’s, die vaak afkomstig zijn van de eerste eigenaar. Door actief bezig te zijn met de inkoop van occasions, kunnen wij ons aanbod van occasions vrijwel zelf bepalen.

Mogelijk vindt u uw perfecte occasion niet in Voorschoten. Soms moet u verder kijken om de juiste auto en het juiste autobedrijf voor u te vinden. Daarom nodigen wij u graag uit om eens te komen kijken naar het aanbod en om uw wensen voor een occasion te bespreken. De koffie wordt vers gezet op het moment dat u binnenkomt.

Bekijk direct onze occasions

Hamers, de plek voor occasions Voorschoten

Bij Hamers worden niet alleen de modellen van Škoda en SsangYong verkocht, schade gerepareerd en onderhouden, maar alle modellen van alle merken. Vakgarage Hamers is een volledig merkonafhankelijk bedrijf. Om ons hier in te kunnen onderscheiden vonden wij het belangrijk om ons aan te sluiten bij Stichting Vakgarage waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en de tarieven concurrerend zijn. Ook voor autoschade moet u bij onze garage Voorschoten zijn!

Bekijk direct onze occasions